Σε περίπτωση που δεν μείνατε ικανοποιημένοι από την αγορά ανταλλακτικών ή αξεσουάρ (προϊόντων γενικότερα) που αγοράσατε από το AUTO-PARTS.gr, έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε και να σας επιστραφεί το κόστος της αγοράς.

Προσοχή: Καμία επιστροφή δεν γίνεται αποδεκτή χωρίς την προσκόμιση της πρωτότυπης απόδειξης, ή φωτοτυπία τιμολόγιου (σε περίπτωση τιμολογίου απαιτείται δελτίο επιστροφής).

Τι κάνω πριν επιστρέψω ένα προϊόν;

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να μας αναφέρετε το λόγο επιστροφής (περιγραφή αιτιολογίας και έκφραση επιθυμίας). Επιστρέψτε το προϊόν, στην αρχική του συσκευασία, με προπληρωμένη και ασφαλισμένη αποστολή (με ΕΛΤΑ Courier, χρέωση αποστολέα). Τη διεύθυνση επιστροφής θα σας τη στείλουμε με απαντητικό email.

Κανένα δέμα δεν θα γίνεται αποδεκτό προς επιστροφή, αν πριν ο καταναλωτής δεν έχει μεριμνήσει για την ενημέρωση της εταιρείας. Η εταιρεία πριν την επιστροφή ενός προϊόντος διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει φωτογραφίες ή βίντεο (από το προς επιστροφή προϊόν) ώστε να έχει ολοκληρωμένη εικόνα του προβλήματος αλλά και της κατάστασης του προϊόντος.

Όροι για να γίνει αποδεκτή η επιστροφή

Για να μπορέσει να γίνει δεκτή η επιστροφή, πρέπει το προϊόν να είναι στην κατάσταση την οποία το παρέλαβε, να βρίσκεται στην αρχική (εργοστασιακή) του συσκευασία (ακριβώς στη συσκευασία που το είχε αποστείλει η εταιρεία μας – χωρίς αυτή να είναι αλλοιωμένη ή κατεστραμμένη).

Είναι απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς του προϊόντος.

Προθεσμία επιστροφής

Το χρονικό περιθώριο για οποιαδήποτε επιστροφή είναι 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Πρέπει να πληρώσω κάποιο ποσό για την επιστροφή;

Τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη.
Αν η επιστροφή αφορά λάθος, ελάττωμα ή παράλειψη της AUTO-PARTS.gr, σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας καλύπτει πλήρως τον πελάτη στα έξοδα αποστολής και επιστροφής.

Πώς θα λάβω το ποσό της επιστροφής μου;

Αφού εγκριθεί η επιστροφή, θα σας επιστραφεί το ποσό στην κάρτα σας εφόσον η αγορά έχει πραγματοποιηθεί με χρήση πιστωτικής ή χρωστικής, ή σε Τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εφόσον η αγορά έχει πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή ή μέσω Paypal.

Πότε θα λάβω το ποσό επιστροφής;

Αφού εγκριθεί η επιστροφή (τα είδη πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να έχουν τα υλικά συσκευασίας), θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail που θα σας πληροφορεί ότι το ποσό πρόκειται να σας επιστραφεί εντός των επόμενων 2-8 εργάσιμων ημερών (ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής σας και την τράπεζα του πελάτη).

Επιστροφή με ανταλλαγή:

Εάν επιθυμείτε μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε από το AUTO-PARTS.gr, με άλλο της αρεσκείας σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων (ή γίνεται μερική επιστροφή ή συμπλήρωση ποσού από τον πελάτη ανάλογα με την αξία του προϊόντος ανταλλαγής). Ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος της επιστροφής του παλαιού δέματος αλλά και το κόστος αποστολής του νέου.

Συνεπώς:

 1. Ενημερώνετε ηλεκτρονικά το καταστημά μας
 2. Στέλνετε το δέμα με ΕΛΤΑ Κούριερ ή Speedex και μόνο.
 3. Μέσα στο δέμα βάζετε:
  • IBAN Alpha ή Πειραιώς
  • Την αρχική συσκευασία του/των προϊόντων που γίνεται επιστροφή
  • Τον ΑΦΜ σας για να γίνει παραστατικό ακύρωσης της απόδειξης
  • Την πρωτότυπη απόδειξη ή φωτοτυπία τιμολόγιου (σε περίπτωση τιμολογίου απαιτείται δελτίο επιστροφής).

 

Διεύθυνση Επιστροφής:

AUTO-PARTS.gr - Είδη αυτοκινήτου.
Διεύθυνση: Λ. Αμφιθέας 136, 17562, Παλαιό Φάληρο, Αττική
210 220 5909
* Η επιστροφή του δέματος πρέπει να γίνει απαραίτητα στη διεύθυνση μας. Δεν υπάρχει δυνατότητα (σε καμία περίπτωση) να γίνει παραλαβή του δέματος από μεταφορικές, ταχυδρομεία ή άλλα σημεία.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στα προϊόντα που κατασκευάζονται μετά την παραγγελία του πελάτη (χειροποίητα), πχ καλύμματα ταμπλό, πλατοκαθίσματα, καλύμματα καθισμάτων, πατάκια μοκέτας ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής.

Επίσης τα είδη φανοποιίας (φανάρια, καθρέφτες, χερούλια, αμορτισέρ πορτ μπαγκαζ, προφυλακτήρες, ψυγεία, τραβέρσες κοκ) επιστροφές γίνονται αποδεκτές αποκλειστικά και μόνο στην περίπτωση ασυμβατότητας με το μοντέλο που αναφέρει η ιστοσελίδα μας.

 

 

Ανταλλακτικά

Αξεσουάρ

Στο AUTO-PARTS.gr βρίσκεις:

 • Χιλιάδες προϊόντα για την επισκευή και αναβάθμιση του αυτοκινήτου σας.
 • Εξειδικευμένο προσωπικό με γνώση και εμπειρία στο αυτοκίνητο.
 • Με δυνατότητα εγκατάστασης/τοποθέτησης σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων.
 • Εύκολες αγορές από τον χώρο σας, με ασφάλεια.
 • Αποστολή με Courier, σε όλη την Ελλάδα.
 • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες 120€ και άνω (*) .
 • Ειδικές προσφορές σε αγορές χονδρικής.
 • Ελληνική επιχείρηση, γνωρίζουμε τις ανάγκες της αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα.
 • Με την εγγύηση του TROP.gr
(* Εξαιρούνται κατηγορίες προιόντων με μεγάλο όγκο ή βάρος.)